Om oss

Vi har som mission att dammsuga marknaden vad gäller artificiell intelligens och dess utveckling. Syftet är att rapportera utvecklingen på området och ge tips och råd angående användningsområden som kan vara intressanta för privatpersoner. AI är en del av vardagen för många av oss och med hjälp av den här typen av teknik kan vi skapa intelligenta hem med bekvämlighet av sällan skådat slag. Vi har som uppdrag att vara ögon och öron och rapportera om framgångar och farhågor som berör artificiell intelligens. Att bygga nya fastigheter och bostäder kommer i framtiden i mångt och mycket handla om smarta installationer för bekvämlighet och effektivitet. Det är en teknik tillgänglig för alla och här skriver vi om hur du som privatperson kan implementera den artificiella intelligensen för att förenkla och effektivisera din tillvaro i hus, hem och vardag.

Det var många år sen som Wilmer X sjöng om Teknikens under. Inte alla hänger med i svängarna och sajten är tänkt att peka på nya användbara innovationer och även varna för mindre bra uppfinningar på området. Att göra AI till en term som alla är bekanta med är en del av vår vision. Man ska inte behöva bli på efterkälken utan lätt kunna lotsa sig mellan innovationer som kan förenkla tillvaro och vardag för gemene man. Inom några år kommer den artificiella intelligensen vara en självklar del av verkligheten för de flesta av oss och syftet med sajten är att vägleda och ge råd för nybyggnation och renovering på ett enkelt och prisvärt sätt.