Windows 8, Chrome och Lync

Installerar man Chrome i Windows 8 så slutar tel: länkar att öppnas med hjälp av Lync 2013. Försöker man gå in i Standardprogram och där göra om associationen så finns inte Lync som alternativ. Då får man göra ett litet registerhack. Lägg följande i en fil med filändelsen .reg:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\15.0\Lync\Capabilities\UrlAssociations] ”lync15″=”Microsoft.Lync.15Join.1″ ”lync15classic”=”Microsoft.Lync.15ClassicJoin.1″ ”TEL”=”callto”

Spara filen och dubbelklicka sen på den. Nu kan du gå in i Standardprogram och göra associationen till Lync.

 

Om Lyncstore

Lyncstore.se tycker Lync är det bästa som hänt sen skivat bröd! Här bloggar vi om de senaste Lync-nyheterna, intervjuar företag som kör Lync och presenterar nya produkter. Glöm inte att titta på vår shop med headset, telefoner och tillbehör optimerade för Lync.
Inga kommentarer än.

Kommentera