Många nyheter på Microsoft Lync Conference 2013

Microsoft Lync Conference 2013 startade i natt svensk tid (dagtid i San Diego). 1000 deltagare är på plats, varav många svenska och många Lync MVPs. I ”Opening Keynote” (som du ser här) får vi reda på en del nya godbitar och en del av det vi misstänkt bekräftat.

Exempelvis att Microsoft kommer att öka takten på hur ofta de kommer ut med ny Lync-mjukvara (nästa Lync Server kommer nästa år), att Skype-integrationen även kommer att stödja video längre fram (var kanske inte en högoddsare) och att videokonferens kommer få en väldigt stor fokus från Microsoft.

Ett flertal tillverkare har lanserat rumsystem som kör Lync vilket gör att integrationen väldigt snygg. Bland annat lanserade LifeSize sitt LRS1000 som ser väldigt spännande ut. Även SMART (kända för sina touch-TV) och Polycom kommer släppa liknande produkter.

 

Om Lyncstore

Lyncstore.se tycker Lync är det bästa som hänt sen skivat bröd! Här bloggar vi om de senaste Lync-nyheterna, intervjuar företag som kör Lync och presenterar nya produkter. Glöm inte att titta på vår shop med headset, telefoner och tillbehör optimerade för Lync.
Inga kommentarer än.

Kommentera